Dr. Spiller Biocosmetic

Stephanie’s Beautysalon werkt met het merk Dr. Spiller Biocosmetic in de salon.

Wat maakt Dr. Spiller zo bijzonder?

Dr. Spiller maakt als één van de weinige cosmeticamerken voornamelijk crèmes op basis van water in olie. Alle producten van Dr. Spiller bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen, weinig of geen conserveringsmiddelen en een minimum aan emulgatoren. De kleurstoffen zijn afkomstig van planten, bessen en vitamines. Het op peil brengen van het vochtgehalte speelt een belangrijke factor bij de verzorging van de huid. In de producten van Dr. Spiller wordt daarom veel gebruik gemaakt van Aloë Vera.

Voordelen van water in olie crème

Een crème op oliebasis heeft de mogelijkheid om langer werkstoffen af te geven aan de huid. Er zijn veel minder conserveringsmiddelen nodig, daar een olie op zich als conservering dient. De producten van Dr. Spiller zijn zo huideigen dat de crèmes zeer verdraagzaam zijn en beter worden opgenomen.

HYTEC® Emulsion System

In alle producten van Dr. Spiller wordt gebruik gemaakt van het HYTEC® Emulsion System. Dit is een gepatenteerde formule, die ervoor zorgt dat de lipidebarrièrelaag van de huid hersteld wordt. De huid is langer in staat om vocht en werkstoffen vast te houden, waardoor een langduriger hydratatie in de huid en een optimale voeding gerealiseerd worden. Daarnaast is de huid beter beschermd tegen externe factoren zoals fijnstof (CO2) en vrije radicalen.

Stephanie’s Beautysalon verkoopt de producten van Dr.Spiller in de salon Amersfoort (Vathorst) en in de webshop.

Hieronder zijn de producten van Dr. Spiller makkelijk te bestellen.

Wilt u alle producten/merken zien ? Ga dan naar de algemene webshop.

Categorieën

Verzendkosten: 4,95
Gratis verzending vanaf: 35,00